• Eunice:+86 19158819831

banner

správy

Predstavujeme najnovšiu inováciu v nabíjaní elektrických vozidiel: WiFi domáce použitie s jednou fázou 32A

AC nabíjacia stanica pre elektrické vozidlá Smart Wallbox EV Charger 7kw

S radosťou oznamujeme uvedenie nášho najnovšieho produktu, WiFi domácej jednofázovej 32A AC nabíjacej stanice pre elektrické vozidlá Smart Wallbox EV Charger 7kw. Táto špičková nabíjacia stanica je navrhnutá tak, aby nabíjanie vášho elektromobilu doma bolo rýchlejšie, jednoduchšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým.

S nabíjacou kapacitou 7 kW je tento inteligentný nástenný box schopný nabiť vaše elektrické vozidlo za zlomok času v porovnaní s tradičnými metódami nabíjania. Jednofázový 32A AC vstup zaisťuje stabilné a spoľahlivé nabíjanie, zatiaľ čo vstavaná WiFi konektivita vám umožní sledovať a ovládať proces nabíjania odkiaľkoľvek pomocou vášho smartfónu alebo tabletu.

Vďaka elegantnému a kompaktnému dizajnu nabíjacej stanice sa perfektne hodí do každej domácej garáže alebo príjazdovej cesty. Inštalácia je rýchla a jednoduchá a užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje spustenie a zastavenie nabíjania jednoduchým stlačením tlačidla.

Či už ste skúseným majiteľom elektrického vozidla alebo ste novým vo svete elektromobilov, jednofázová 32A AC nabíjacia stanica pre elektrické vozidlá Smart Wallbox EV Charger 7kw s Wi-Fi na domáce použitie je dokonalým riešením pre všetky vaše potreby nabíjania. Rozlúčte sa s dlhým čakaním na verejných nabíjacích staniciach a privítajte pohodlie nabíjania vášho elektromobilu doma.

Nenechajte si ujsť tento vzrušujúci nový produkt. Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste sa dozvedeli viac o jednofázovej nabíjacej stanici pre elektrické vozidlá 32A AC pre domáce použitie WiFi Smart Wallbox EV Charger 7kw a o tom, ako môže spôsobiť revolúciu v spôsobe nabíjania vášho elektrického vozidla.

Sichuan Green Science & Technology Co., Ltd.

sale08@cngreenscience.com

0086 19158819831

www.cngreenscience.com


Čas odoslania: 10. máj 2024